Cara on ollut meillä hoidossa kokonaiset kaksi viikkoa! Ella ja Ada nautiskelevat mökkeilystä vanhempieni kanssa. Käytiin näyttelyissä niin Ylivieskassa kuin Kemissä. Ylivieskasta Cara sai EH:n koska ei oikein suostunut liikkumaan, oli niin kova kiire kehästä pois! Kemissä tuomarina oli varmasti kaikille näyttelyihmisille tuttu Ritva Raita. Raita antoi Caralle ERI:n ja oli avoimien mammuttiluokan kolmas. Arvostelu kuului näin:

"2,5-vuotias erinomaista tyyppiä oleva narttu, hyvät mittasuhteet, hyvä ilme, hyvin kulmautunut ja liikkuu kaikin puolin erinomaisesti" Näistä arvosteluista saa olla kyllä ylpeä! :-) Kehässä oli, kuten yleensä, kauniita cavalierejä kaikissa väreissä! Onneksi olkoon menestyneille.

Cara valmistautuu kehään

Touhuamista riittää Cartsun kanssa. Olemme harjoitelleet erilaisia temppuja ja käymme uimassa paljon.. Cara ei ehkä aivan hirveänä uimisesta pidä, mutta nyt kun on ollut niin tukala ilma niin tyttö menee mielellään veteen vilvoittelemaan. Caralla on outo tapa nukkua aina maha kohti kattoa. Tässä kuvia maailman rennoimmasta, mutta ihanimmasta koirasta: